God sommer !

Nå er det sommer, stillheten senker seg over Yogaloftet Oslo og vi lærere skal lade opp og finne inspirasjon til høstens undervisning.

Tusen takk til alle dere vakre mennesker som har vært med oss ukentlig siden starten av januar. Det er alltid en glede å undervise dere og se endringene som skjer i både kropp og sinn; sakte med sikkert. For det er det yoga er: En rolig og tilpasset reise for den interesserte.
Vi gleder oss til høsten: Vi vet at vi kommer til å se mange av dere igjen. Det gir oss en indre glede og inspirasjon til å fortsette å utvikle oss som lærere og som medmennesker.

Hjertelig velkommen til nye elever. Dere som enda ikke har opplevd Yogaloftets magiske øyeblikk hvor vi alle puster sammen og hvor tanker, meninger og fordommer ikke betyr noe. Vi er et ujålete og jordnært yogastudio hvor kvalitet og trivsel går hånd i hånd.

Nyt de lange sommerkveldene og skap gode minner.

God sommer til dere alle!

Stor sommerklem fra Ingvild, Sunniva, Kaja, Linda og Anita.

solnedgang