Yoga for mor & barn, oppstart 15.10.19 kl. 10:30 – 11:45

Hjertelig velkommen til yoga for mor & barn

Oppstart: Tirsdag 15.10.10

Tidspunkt: Kl. 10:30 – 11:45

Kurset går over 8 ganger, siste kursgang er tirsdag 3. desember.

Yogalærer: Ingvild R. Nesje.

Pris kr. 1.850.

Du melder deg på og betaler via vår nettbooking på VIPPS, klikk her for informasjon om hvordan gjøre dette. 

Kursinformasjon:

i tilbyr 8 ukers kurs med trening og yoga for deg som nylig har født. Du har barnet ditt med deg til oss og sammen vil dere gjøre øvelser og lytte innover. Fokus i alle klassene er å få kontakt med kroppen igjen. Øvelsene fokuserer mot bekkenbunn, mage/kjerne, lår/sete og skuldre/øvre rygg. Du vil arbeide med pust, kroppsbevissthet og styrke; innenfra og ut!

Undervisningen vil vare 1 time og 15 minutter. Vi ønsker at du som nybakt mor skal ha en god opplevelse hos oss, derfor har vi satt av de siste 15 minuttene til at du og barnet ditt skal ha en rolig avslutning. Du vil da få tid til å komme tilbake til hverdagen, rydde rolig sammen og kose deg på vei ut av yogarommet uten stress.

IKV og Mikkel mor & barn