Yogakurs høst 2020

Kjære elever og venner.

Vi er her fortsatt. Og det kommer vi fortsatt til å være når alt roer seg ned og høsten banker på døren.

Vi vet enda ikke hvilke retningslinjer som vil gjelde for vår bransje til høsten. I slutten av juni vil nok mye være på plass og vi vet litt mer om hvilke rammer som gjelder for yogaundervisning.

Jeg er veldig sikker på at vi kommer til å se endringer for hvordan man skal organisere seg mht. bruk av eget utstyr i yogapraksis, garderober og generelt smittevern. Dette skal jeg ta imot og tilrettelegge for. Det skal alltid være trygt å komme til YLO.

Jeg jobber med høstens timeplan. Denne vil bli publisert så fort jeg vet hvordan høsten ser ut mht. reguleringer fra myndighetene. Dette kan ha betydning for hvor mange elever som kan tilbys plass på hvert kurs osv. Som igjen vil ha betydning for hvilke kurs som kommer på timeplanen.

Jeg ser frem til å kunne åpne dørene igjen etter sommerferien og igjen kunne ta imot alle som ønsker å komme på kurs, workshops osv.
En ting som er helt sikkert, er att tilbudet om online undervisning på enkelte klasser er kommet for å bli.

Online undervisningen fortsetter frem til 18. juni, så bli gjerne med.

Jeg vil igjen takk alle dere som har støttet og fortsetter å støtte YLO. Alle meldinger, eposter og telefoner med omsorg, heiarop og gode samtaler har vært utrolig viktig. Tusen, tusen takk.

Ta kontakt dersom du lurer på noe.

Stor klem fra meg, Anita