Tradisjonell Yin Yoga – workshops søndager m. Anita

Hjertelig velkommen til to rolige og nærende workshops i Tradisjonell Yin Yoga i høst.

Høsten er på på vei og tiden er inne for å begynne å roe oss ned og nære vår Yin energi. Vinteren er mest Yin av alle årstider og høsten er således en viktig årstid hvor vi forbereder oss på å slippe inn roen i både kropp og sinn.

Lyset vil være dempet i rommet og duftfrie stearinlys er tent.

Jeg har kun 8 plasser på hver klasse, slik at vi kjenner at vi har godt med plass og ikke trenger å tenke på noe annet enn å synke inn i praksisen og inn i oss selv. Den nærende Yin; den totale fysiske og mentale ro skal få utvikle seg rolig gjennom våre 2 timer sammen.

Litt info om yogatradisjonen:
Tradisjonell Yin Yoga er en medisinsk yogaform for hele kroppen. Praksisen har sitt fundament i taoistisk filosofi og Tradisjonell Kinesisk Medisin (TCM).
Vi arbeider med fysiske yogastillinger som holdes lenge for å kunne komme inn til en fordypet ro i både kropp og sinn. Dype pust og tilstedeværelse er essensielle følgesvenner.
Gjennom sin rolige form stimulerer praksisen nervesystemet til ro. I tillegg vil yogaprogrammets oppbygning stimulerer kroppens organer for å skape balanse i både kropp og sinn. Vi følger samme de samme natur- og energilover iht. TCM som en akupunktør eller kinesiske lege vil benytte i sin gjerning.
Praksisen vil også gi smidighet i både muskler og ledd, samt en god dose kjernestyrke.
Copyright Yin Yoga Instituttet AS.

Datoer:

  • Søndag 13. desember kl. 19 – 21, med Anita, kr. 350
  • FULL Søndag 15. november kl. 19 – 21, med Anita, kr. 350
  • FULL Søndag 18. oktober kl. 19 – 21, med Anita, kr. 350

Betingelser:

  • Påmelding er bindende.
  • Avmelding og refusjon av innbetalt kursavgift gjøres kun ved fremleggelse av legeerklæring (avmelding til oslo@yogaloftet.no).
  • Påmelding og betaling gjøres via vår nettbutikk på VIPPS; let opp Yogaloftet Oslo eller 130960. Kvitteringen for betalt kursavgift finner du i din Vipps.
  • Pga smittevern må du ha med egen matte og teppe. Ta med putevar (50 cm x 70 cm) som du kan ha over sittepute du låner av meg.
    Klikk her for å lese mer om våre rutiner for smittevern. 
  • Vi tar forbehold om at vi må avlyse dersom myndighetene pålegger oss å stenge enten pga nasjonale (regjeringen) eller lokale reguleringer (bydelsoverlegen).

Ved påmelding godtas ovenstående betingelser.

Hjertelig velkommen!

Klem, Anita