Force majeure

FORCE MAJEURE.
Dette er nå en del av påmeldingsbetingelsene våre.
Ved kurspåmelding og betaling, godtar man betingelsene knyttet til Force majeure.

Force majeure klausulen for alle våre ukentlige kurs og workshops som er planlagt avholdt i vårt yogarom.

Forbrukervernet vil alltid stå sterkt hos oss. Våre elever er kjempeviktige for oss og vi gjør alt vi kan for at alle skal trives og at vi skal levere det vi har lovet.

Men; i disse tider hvor vi hele tiden må justere vår virksomhet iht. myndighetenes krav til nedstengning, er det viktig at du er klar over at vi kan bli nødt til å overføre undervisningen til live online undervisning når som helst. Vi benytter Zoom til dette.
Det er jo ikke vi som bestemmer at vi må stenge; men vi støtter lojalt opp om våre myndigheters arbeid og tar vår del av dugnaden. Det er mye arbeid både faglig og administrativt å skulle konvertere undervisning fra noe vi kjenner godt og trives best med, til en nytt medium.

Dersom du ikke synes at dette er noe for deg, er det bedre at du venter med å melde deg på kurs inntil vi har en mer stabil tilstand i samfunnet knyttet til Covid19.
Vi vil ikke refundere innbetalt kursavgift ved overgang til Zoom. Men vi vil komme med ekstra tilbud (live online via Zoom) som kompensasjon for at du ikke kan komme til oss i vårt vakre yogarom.
Det er helt umulig å skulle drive en kvalitativ og forsvarlig virksomhet under rådende forhold. En stor del av våre kostnader forskuddsbetales (husleie, fellesutgifter, datasystmer osv) og vår inntekt er kraftig svekket pga. avstandsbegrensninger mellom yogamattene.
Ved å i tillegg å skulle ha et spøkelse gjemt bak døren knyttet til krav om tilbakebetaling av kursavgift, vil det være umulig å skulle drive YLO videre. Vi håper på forståelse og respekt for dette

Vi har hatt en samtale med Forbrukerrådet på hvordan vi kan ivareta forbrukerrettighetene på en god måte og samtidig sikre fremtidig drift.

Dersom vi blir pålagt å stenge undervisningen for lengre eller kortere periode gjelder følgende som hovedregel:

  • All undervisning vil bli konvertert til onlineundervisning via Zoom. Det vil bli gitt kostnadsfri hjelp til å laste ned, opprette bruker og pålogging for de som måtte trenge dette.
  • Vi vil gi reduksjon på deltakelse på ulike online live workshops, Yogalunsj mm som kompensasjon for de ganger vi er nødt til å avholde online live undervisning.
  • Det vil også gis tilbud om gratis deltakelse på online live undervisning på workshops osv.

VI ER SVÆRT TAKKNEMLIG FOR AT ALLE ØNSKER DEG SAMME SOM OSS; AT VI IGJEN SKAL KUNNE MØTES ANSIKT TIL ANSIKT ETTER EN NEDSTENGNING OG FORTSETTE YOGAREISEN SAMMEN.