Online helgekurs vinter 2021.

Det å praktisere yoga flere dager på rad gir en helt spesiell opplevelse for både kropp og sinn.

Vi har valgt å kun avholde yogahelgene på Zoom inntil vi har en forutsigbarhet mht. i å vite når vi kan avholde yogaklasser i vårt vakre yogarom.

Exclusive elev: Husk å bruke din rabattkode. Du har rett til rabatt hvis du er påmeldt ukentlige kurs med oppstart fra 2021. 

DatoKlokkeslettKursLærerPris
23.1.Kl. 10 – 12Klassisk YogaAnita350
24.1. Kl. 19 – 21Yin YogaAnita350
13.2.Kl. 10 – 12Klassisk YogaAnita350
14.2.Kl. 19 – 21Yin YogaAnita350
27.3.Kl. 10 – 12Klassisk YogaAnita350
28.3.Kl. 19 – 21Yin YogaAnita350

Kursbeskrivelser:

Klassisk Yoga vil bestå av en god fysisk yogaøkt. Nivået er åpent og yogalæreren tilpasser programmet i forhold til gruppen. Det vil være ekstra god fokus på håndledd, armer, rygg, nakke, skuldre, hofter og bekken. Det blir også undervist i balanseøvelser for å stilne både kropp og sinn via konsentrasjon og ekstra nærvær. Stimulering av kjernemusklatur er en viktig del av praksisen i Klassisk Yoga. Det å kjenne at man har en stabilitet fra dypet av seg selv, som gir rom for å utforske kroppen i ulike yogastillinger. Vi vil også gjøre enkle pusteøvelser. Yogaklassen avsluttes med en god avspenning.

Tradisjonell Yin Yoga er en rolig yogaklasse, men dog lett utfordrende i det at hele kroppen skal gjennom rolige og dyptgående åpninger i muskler og ledd. Vi holder yogastillingene en stund og puster ut stress og mas fra både kropp og sinn.
Kinesisk medisin er fundamentet for praksisen hvor vi skal stimulerer alle kroppens organer i tillegg til å la muskler og ledd finne sin plass i en avspent kropp. En god avspenning avrunder klassen.

Påmelding/avmelding: Klikk her for våre betingelser knyttet til Force Majeure, påmelding og avmelding.
Ved påmelding godtas våre betingelser knyttet til Force Majeure, avmelding og påmelding.

Hjertelig velkommen; klem Anita 💖