CD`en “Yoga mot stress” med Anita er nå tilgjengelig her.

Denne CD`en ble laget etter forespørsel fra mange av mine elever. De ønsket støtte til å praktisere enkle pusteteknikker og avspenninger på egenhånd, hvor lydsporene kunne lastes ned til telefon/nettbrett eller pc/mac.
Resultatet ble 2 pusteøvelser og 2 avspenninger.

Når betalingen er gjennomført, får du mulighet til å laste ned lydsporet direkte til din enhet. Du finner også nedlastningslenken på kjøpskvitteringen du får pr. epost. Lydsporene er dine til evig tid.
Du må laste ned innen 1 måned etter kjøpet.

Yogalærer: Anita Abrahamsen.

Innhold:

  1. Introduksjon – 2:00 min – gratis
  2. Shavasana/Død stille – 3:30 min – gratis
  3. Dyp pust – 9:00 min – kr. 39
  4. Enkel bølgepust – 8:40 min – kr. 39
  5. Avspenningen “Den hvilende kroppen” – 12:09 min – kr. 39
  6. Avspenningen “Den hvilende pusten” – 17:31 min – kr. 39

Jeg vil anbefale at du også laster ned spor 1 og 2, disse er gratis og gir deg en god introduksjon, slik at du får mest mulig ut av spor 3 – 6.

God praksis 💖

Varm klem, Anita