Timeplan vår 2021: 19. april tom 18. juni

Nå spurter vi langsomt mot gjenåpning av yogarommet vårt; vi gleder oss veldig til vi igjen skal praktisere i samme fysiske yogarom! Nå er det siste innspurt!

Vårens kurs starter opp mandag 19. april og avsluttes fredag 18. juni.
Kursene går over 9 ganger, bortsett fra mandagskursene som går over 7 ganger.
Det er ikke undervisning mandag 17. og 24. mai.

Vi vet jo enda ikke om vi kan ta imot dere i yogarommet vårt ved oppstart, eller om vi må starte opp undervisningen live på Zoom. Smittesituasjonen er fortsatt uavklart; vi må kanskje regne med at vi blir nødt til å tilpasse oss og flytte undervisningen mellom fysisk yogarom og virtuelt yogarom en liten stund til.
Dersom du ikke ønsker å være på på Zoom, bør du vente med å melde deg på kurs hos oss inntil situasjonen er 100 % stabil. Kursavgift vil ikke bli refundert ved overgang til Zoom.

Anita vil fortsette å tilby online live undervisning på begge Yin Yoga klassene etter at vi kan åpne yogarommet, se grønne bokser nedenfor. Du vil kunne fritt veksle mellom tidspunktene.

Klikk her for å gå til nettbutikken for å bestilling av kurs.

NB, les detteKlikk her for våre betingelser knyttet til Force Majeure, påmelding og avmelding til våre kurs og workshhops. Det er spesielle betingelser knyttet til evt. tvunget overgang til live online undervisning pga myndighetenes reguleringer knyttet til Covid19. Vi forutsetter at du har lest og godtatt disse før du melder deg på kurs.

Hjertelig velkommen til oss 💝