Timeplan høst 2021 – 23. august tom 17. desember.

Vi gleder oss til å kunne ønske velkommen til høstens kurs!

Kursene går over 16. ganger. Det er undervisningsfri i høstferien, uke 40.

Nyheter:

  • Yoga, pust & avspenning (Klassisk yoga nivå 1) onsdager kl. 17:30 – 19 med Anita.
    Dette kurset er å regne som introduksjonskurs til Klassisk Yoga hvor du får en grundig og rolig innføring i enkle yogastillinger, Solhilsen, pusteøvelser og avspenninger. Når du kjenner at du er klar, kan du fortsette på trinn 2, en gang i fremtiden.
  • Indre stillhet torsdager kl. 20 – 21 med Anita.
    Dette kurset vil ha fokus rettet mot fysisk og mental ro med enkle pusteøvelser, avspenninger og en gradvis introduksjon til Antar Mouna teknikken.

Online:
Du kan bli med Anitas Yin Yoga klasser på onsdager kl. 19.30 og fredager kl. 12 og Indre stillhet på torsdager kl. 20 på Zoom. Husk at det er separate påmeldinger for yogarom og Zoom; se nettbutikken.

Drop in:
Du kan delta på drop in klasser på Yin Yoga onsdager kl. 19:30 og fredager kl. 12, samt Indre stillhet torsdager kl. 20 både i yogarommet og på Zoom. Påmelding via nettbutikken.

Du finner beskrivelser om de enkelte kurs ved å klikke her: Kursbeskrivelser.

Klikk her for å gå til nettbutikken: Nettbutikk.

Myndigheten har signalisert at vi kan forvente å gå i møte en mer «normal» høst.
Vi må allikevel være forberedt på at vi kan bli nødt til å tilpasse oss og flytte undervisningen inn i det virtuelle yogarommet på Zoom innimellom.
Dersom du ikke ønsker å delta via Zoom når vi blir pålagt dette, er det selvfølgelig ok.
Men husk at kursavgift vil ikke bli refundert hvis du ikke deltar på kursganger hvor vi må undervise på Zoom. Vi vil tilrettelegge så godt vi kan at du kan ta igjen timer når du mister en time.
Yoga fungerer utmerket også via deltakelse over skjermen 😉

NB, les detteKlikk her for våre betingelser knyttet til Force Majeure, påmelding og avmelding til våre kurs og workshops. Det er spesielle betingelser knyttet til evt. tvunget overgang til live online undervisning pga myndighetenes reguleringer knyttet til Covid19. Vi forutsetter at du har lest og godtatt disse før du melder deg på kurs.

Hjertelig velkommen til oss; vi gleder oss virkelig til å møte dere alle sammen 💖

Stor klem fra Anita, Ingvild og Linda.