Sunniva Hoff

Sunniva har undervist i ulike former for yoga siden 2005. Hun har bred undervisningserfaring fra ulike yogastudioer i Oslo og Fredrikstad, samt i Sats systemet. I tillegg har hun tidligere jobbet som instruktør i dans og aerobic.
Nå ligger yogaen hennes hjerte nærmest.
Sunniva er en energisk og sprudlende yogalærer som er svært opptatt av sine elever. Hennes timer er preget av tilstedeværelse og en iver etter å dele sin erfaring og kunnskap. Dynamikk og engasjement er viktige nøkkelord.

Hun har en bachelorgrad i psykologi fra Universitetet i Oslo, og har studert idrettsfag ved Norges Idrettshøyskole, noe hun opplever som nyttig og spennende å kombinere med yogaens filosofi og lære.

Hun sier selv:
«Yogaen har endret meg innenfra. Jeg utviklet en tro på meg selv, og lærte å lytte til kroppens indre stemme.  Jeg er mor til to tenåringsgutter og lever et hektisk hverdagsliv med aktiviteter for hele familien og full jobb. For meg er yoga en nødvendighet for å hente energi til et harmonisk hverdagsliv. Jeg er veldig fasinert av yogaens terapeutiske funksjon. Jeg kjenner at meditasjon og bevegelse med pust hjelper meg å komme i kontakt med et dypere sjeleliv. For meg gir det energi, glede og selvtillit. Dette ønsker jeg at alle skal oppleve! Derfor underviser jeg yoga«.

Utdanning:
– 100 timer Yin Yoga lærerutdanning ved Yin Yoga instituttet md Anita Abrahamsen og Lisbeth Wang.
– Aerial yoga teacher training (Superswing) med Ingebjørg Vesaas.
– Yoganinjas sertifiseringskurs med Stine Hegre og Sebastian Brosche.
– Yoga Uniao sertifiserings kurs, intensivhelger og en rekke workshops, samt yogareise med Stine Hegre og Sebastian Brosche.
– 75 timer Energy yoga Sats med Pernille Bønkan og Hanne Engebråten.
– 75 timer SATS yoga instruktør kurs.